miercuri, 13 martie 2013

Ioan  3:16 Povestea Dragostei Divine in Viata mea                             

"Fiind ca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea , ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica "...
De Multe ori spuneam ca , problema e la oameni si nu la mine .
Viata si-a pierdut din culoare cand am realizat ca eu eram problema , vroiam sa fac pe toata lumea fericita . Cand am incetat ... nimeni nu mi-a facut mie pe plac .Nimeni nimic ... la un moment dat cautam Fericirea ...dar totul in jurul meu a Incetat sa  urce, sa fie mai bine ,toata viata mea sa Demolat  vazand cu ochi .
Toata viata mea am trait o minciuna nici macar numele de familie nu este al meu este al unui strain .
Povestea vietii mele este  mai mult Ploata decat cu Soare . Mai multi nori decat senin . Nu am avut niciodata cea ce alti au avut si parea normal sa ai .Multi o sa vina si o sa zica , dar ai familie ...Eu prin ce am trecut am trecut cu familia , nu sunt mandru , prin ceam trecut ... daca as avea posibilitatea sa schimb  ceva ... As schimba totul ., dar eu nu am asemenea putere . Trecutul meu ma facut ce sunt azi. Am trecut prin rau ca si prin bine . " Walk through the fire and it feels like rain ". Am ajuns la un moment in viata in care absolut nimic nu ma mai impresiona .... Pana cand a aparut acest video : "Fiind ca atat de mult a Iubit ... . Este un moment in viata cand te lovesti de un zid .... uni incearca sa-l escaladeze alti incearca sa-l darame . Eu am privit in sus , Si El si-a trimis Fiul pentru mine sa Moara ...Badjocorit , Batut, Scuipat ," Era atat de dispretuit ca iti intorceai fata de la el " el a coborat  sa darame zidul in locul meu, ca eu sa vad "Calea cea strampta" ca eu sa imi intorc viata  radical la 180 de grade . Va las pana data viitoare  spunanduva ca : "Sunt fiu de Imparat " .

2 comentarii:

  1. Spune-mi draga Sami,unde imi gasesc eu fericirea?Cand te lovesti neincetat de greutati,in ce sa crezi?Cat sa crezi?Cat sa speri?Spune-mi draga Sami,cat ca le ofer fericire celor care au suflete pustii?

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti gasesti fericirea in Cer . Pe Pamant toate sunt trecatoare.
    Crede : Ca intr-o zi toate se vor sfarsi si alergarea ta va ajunge la destinatia dorita .
    Speranta . asta e urmatoarea postare :)

    RăspundețiȘtergere