luni, 25 martie 2013

Un Vis

Cum mi-am imaginat viata mea  ....
O viata normala , in care  sa am o casa , sa am camera mea , sa am ... un mini studio de arta si muzica . Imi place sa desenez , cand sunt singur . Sunt o persoana foarte Sensibila. "Ma poti omora cu un cuvant si imi poti da viata cu aceasi unealta" . Nu sunt genu de persoana care sa imi apar imaginea . daca ma ranesti nu o sa-ti spun . O sa continui sa te iubesc , stiu ca esti om si asa sunt si eu .
Am fost plecat intro zi cu niste prieteni la cineva acasa undeva departe . Si ajuns  la acest prieten al nostru ... am vazut viata perfecta care o ducea , ala a fost momentul in care am clacat . ma-m dus in baie si am plans fara sa stie nimeni . si toata noaptea nu am dormit ... In seara acea am pus la indoiala puterea lui Dumnezeu . Am spus : Doamne nu esti drept ,de ce el are totul si eu ...  Am plans mult si l-am invinovatit pe Dumnezeu pentru greselile mele . Intorcandune acasa pe masina am plans ...nu a observat nimeni suspinele din intunericul masini . ma uitam pe geam  ... era zapada afara ,era frig . Mi-am desenat cu degetul o fata zambitoare. ( Eu cateodata ma auto-amuz singur .) am sterso .
In seara aceea am simtit sentimente si o durere care nu se pot exprima prin "Cuvinte" . Inima mea era la pamant Zdrobita , nimeni nu mi-a spus o vorba buna  pentru mult timp . Am ajuns la un moment dat sa spuns ca Dumnezeu a uitat de mine ...Cand defapt eu am uitat de el .El era la "Poarta Inimi Mele " batea ... eu eram prea ocupat sa-l aud . Dar am deschis in Apocalipsa ... si am citit.                           Apocalipsa7:16-17                                             "(16)Nu le va mai fi foame, nu le va ma fi sete,nu-i va mai dogori nicisoarele , nici vreo alta arsita .(17)Caci Mielul ,care sta in mijlocul scaunului de domnie ,va fi Pastorul lor , ii va duce la izvoarele apelor vieti ,si Dumnezeu va sterge orice lacrima din   ochii lor ."

Un comentariu:

  1. Cata putere si cate poveri duci in aceasi timp pe umeri,draga Sami!
    Sufletul tau ii curat.Treci prin aceleasi stari prin care toti oamenii trec la un moment dat,insa nu toti au puterea si curajul sa "corecteze" gandurile pline de nemultumire.Si sufletul tau,pasiunile tale,cuvintele adunate in palmi si lacrimile neputintei,draga Sami,te fac mai bogat decat ai putea fi vreodata.

    Masoara-ti bogatia,in lacrimi!

    RăspundețiȘtergere