luni, 16 septembrie 2013

Ecoul

Zilele trecute am fost la o biserica ...si acolo a fost chemat ca oaspete ,un Om mai special ... Am stat ... ma-m uitat la el din cap pana la picioare , nu am observat nimic special ...pana cand ... am vazut o persoana ca se apropie de el si ii da haina jos .... am mutit ...spuneam in sinea mea cum ? 
Abia am asteptat sa isi inceapa Marturisirea . Si-a inceput marturisirea cu un Cantec ... TE IUBESC ISUSE ... sa uitat in Biserica si a vazut ca uni cantau cu noi ,alti ... se uitau in jos , sa oprit si le-a zis : -Am vazut ca nu cantati ... nu aveti motiv sa ii cantati ? Nu il iubiti ? Nu va facut destul Bine ? Biserica sa schimbat total si a inceput sa cante...Omul acesta nu avea  Maini . Si canta Te iubesc Isuse ... nu il blestema ... nu il ura ... dar pe Deasupra il mai si Vestea ... Cum ? Am ascultat marturisirea . Ma uimit  ... eu sunt foarte sensibil si nu ma-m putut abtine din a plange . A avut  momente in viata in care sa ofticat pe Dumnezeu ... dar ii rasunau in urechi urmatoarele cuvinte ... Toate sunt facute cu rost , si Dumnezeu da omului numai atat cat poate duce ... am ramas cu un ecou in mine . 
Toata viata mi-a fost frica sa nu raman singur ... in ultima vreme , am fost parasit in nenumarate randuri , ma-m simtit oribil ... ma simteam nedorit... in plus ... ma simteam de nimic ... la un moment dat sau adunat prea multe si a trebuit sa ma descarc cumva  . Mi-am plans pacatele ... si am simtit ca mor ... eram zdrobit , si spuneam: - De ce Doamne, Ce o sa fac acum? Ma simt pierdut ... nu mai inteleg nimic De ce ? Cum ? de ce ... Deodata mi-a rasunat ecoul in urechi ... Nu mai eram singur , eram 2 Eu si El . Ma-m marturisit lui si El mi-a dat eliberare  , Daca un om fara maini are motiv sa te Laude cine sunt eu sa nu te laud ... De atunci Dumnezeu mi-a pregatit moduri / oportunitati prin care sa il laud si o fac cu Toata Inima  . Nu stiu  cum e viata ta ... dar cand e ultima data cand ia-i spus Lui , TE IUBESC ? 
iti spun eu , de atunci a trecut mult timp . Si continuam sa cerem , Doamne da-mi Doamne fa-mi , si te oftici , si esti nemultumitor , si nu iti convine, nu iti place de familia ta  ,si interesant ca , alti si-ar dori sa aibe ce ai tu ...Fi multumitor cu ce ai ... alti nu au nimic din ce ai tu . 
                                          Ioan 1 -16
"Si noi toti am primit din plinatatea Lui si har dupa har"

4 comentarii:

  1. Dute ma tu om pocait? Ce is cu marturisirele acestea? Aici incerci sa pari un om pocait iar in realitate esti un om mandru o persoana care injura foarte frumos o persoana care totdeauna priveste de sus si stie sa trateze pe cei de mai jos ca tine ca un cacat pt ce el Sami este un om sfant sa nu ne punem cu el... fa ca schimbarea ta sa se vada primadata in comportamentul tau si apoi scrie si fa-l public. Cea ce ti-am scris nu am scris cu un scop de a te jigni ci ca sa vezi oarecum cum stau lucrurile in mod adevarat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi. Căci cu ce judecată judecaţi veţi fi judecaţi; şi cu ce măsură măsuraţi vi se va măsura. De ce vezi tu paiul din ochiul fratelui tău şi nu te uiţi cu băgare de seamă la bârna din ochiul tău? Sau, cum poţi zice fratelui tău: „Lasă-mă să scot paiul din ochiul tău”, şi, când colo, tu ai o bârnă în al tău?… Făţarnicule, scoate întâi bârna din ochiul tău, şi atunci vei vedea desluşit să scoţi paiul din ochiul fratelui tău. (Matei 7:1-5)

      Ștergere
  2. du-te ma anonim (al 2-lea) hai ne ascundem dupa deget :)))) mai exact dupa verset , ca si eu te stiu unpic si dupa cum zice primul comentariu nu se reflecta pocainta de mai sus in viata ta de zi cu zi, regleaza-ti problemele si greselile de zi cu zi si apoi posteaza chestii deep ca altfel pari numai un fatarnic. Dr el nu a stiut cum sa raspunda si pune versetul cu nu judeca. Daca e asa versetul ala poti sa-l pui unde naiba vrei de la casatorii intre poponari(nu judeca:))) pana la barbati ce isi bat nevestele(nu judeca:))) , cum sa ii judeci :))) Stii ca avem dreptate si nu are rost sa mai ocolesti adevarul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Salutare :)Nu te cunosc . Daca Gresesc o sa scriu in "Marturisirile mele si dupa fiecare Buctis , ma corectez , Aceste Marturisiri ... sunt scrise ca sa fie judecate . Pentru ca asta fac oameni ... Eu tot ce am scris , sunt rezolvari la ceea ce traiesc zi de zi . Ipocrizie , 2 fete , oameni lingusitori , Copii de crestini care imi spun ca sunt Sfant ca sunt prea Pocait . Uitate in viata ta , eu asta fac ... si caut Raspuns in Dumnezeu , nu ar trebuie sa te intereseze viata mea , pocainta este personala , ia-o cum vrei tu . eu o iau cum o Primesc :) Si in fiecare zi ma lupt cu mine sa fiu mai bun , Cercul in care sunt momentan in scoala , este un cerc vicios care face mai mult rau decat bine , macar eu Ma lupt sa fiu mai bun , chiar daca mai pierd batali , nu pierd RAZBOIUL. Oameni ca tine am intalnit si intalnesc zi de zi ... Tu ,te temi de cuvinte , te temi de esecurile tale , tii totul inchis in tine .si nu judec pentru ca asa esti ,si tu vrei sa pari ceva si defapt esti altceva tu doar vrei sa pari deaceea judeci. mi-ai demonstrat chestia asta cu ANONIMUL. daca aveai sa imi spui ceva o faceai fata in fata , dar nu e stilul tau . Uitate unde esti tu impiedicandute de orice si judecand totul , uitand de tine . Eu sunt fericit ...Tu ? :)

    RăspundețiȘtergere